Wool

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Wool sortiment. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

 

Wool er et blødt uld stof, hvor du ikke vil opleve den velkendte kradsende fornemmelse mod huden. Uld er et slidstærkt og elastisk materiale, som smyger sig helt fantastisk om sofaens polstring og tilfører sofaens udtryk en helt speciel varme.

Uld er både smudsafvisende, slidstærk og elastisk og derfor meget anvendt på møbler. Uld er et naturligt materiale, som indeholder det naturlige lanolin, der er med til at give sofaen et ekstra lag af beskyttelse.

Wool findes i farverne Light Grey, Light Blue, Antracit og Blue.

 

Om materialet

70 % uld, 25 % polyamid og 5 % andre fibre.

Martindale: 60.000

Lysægthed: 5

Pilling: 3-4

 

Vedligeholdelse

Til vedligeholdelse anbefales jævnlig støvsugning med møbelbørste. Børst altid i retning med stoffets tekstur og gnid ikke for hårdt, da dette vil kunne fremtvinge pilling.

Alle uld produkter har i starten en tendens til at afgive overskudsfibre kaldet pilling. Dette har ikke en betydning for kvaliteten af stoffet, men er en naturlig proces for uld. Pilling kan fjernes med en møbelbørste på støvsugeren eller en wool shaver/fnugfjerner. 

Som ved de fleste af vores stoffer, gælder det, at du ved pletfjerning eller anden pleje og rengøring skal passe på med at gnide for meget på stoffet, da det kan fremtvinge pilling.

Vores anbefaling

Som tommelfingerregel vil møbler i stoffer af kunstfibre og lyse farver falme mindst i direkte sollys. Er du derfor på udkig efter en sofa, der skal placeres et sted med meget direkte sollys, vil vi anbefale polyester fremfor stoffer af naturfibre. Vælg desuden stof med en lysægthed over 4.

Slidstyrken på vores sortiment af stoffer varierer fra 25.000 og op til 100.000 martindale.

Ved hård slitage bør slidstyrken ligge over 20.000, men ved normal daglig brug anbefales en slidstyrke på minimum 10.000.