BOUCLÉ

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Bouclé sortiment. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Bouclé har et særligt luksuriøst udtryk med en helt speciel struktur og et levende spil i stoffet som skyldes de små løkker af tråd som netop giver Bouclé sin karakteristiske kontur.

Bouclé findes i farverne Beige, Brown, Warm Grey, Grey, Light Sand, Off White, Light Blue og Green

Lt Blue Boucle.jpg__PID:40c8b69c-b3fa-4cb9-85a2-ec795ac1ceea

FABRIC

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Fabric sortiment. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Fabric har en slidstyrke på 100.000 martindale og er derfor et meget holdbart og slidstærkt stof.

Farvepaletten udgøres i Fabric af de blålige og grålige nuancer, der skaber et nordisk, klassisk og rent udtryk.

FABRIC-BEIGE NEW TXT.jpg__PID:7bbfdaf1-0bb7-42a7-88fc-9e6525aae615

HAMILTON

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Fabric sortiment. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Hamilton er et vævet, blødt og komfortabelt møbelstof, hvis grove struktur tilføjer et ekstra spil til stoffets udtryk.

Hamilton findes i farverne Grey, Sand, Light Brown, Mustard, Blue og Petrol.

WOOL

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Wool sortiment. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Wool er et blødt uld stof, hvor du ikke vil opleve den velkendte kradsende fornemmelse mod huden.

Uld er et slidstærkt og elastisk materiale, som smyger sig helt fantastisk om sofaens polstring og tilfører sofaens udtryk en helt speciel varme.

Uld er både smudsafvisende, slidstærk og elastisk og derfor meget anvendt på møbler. Uld er et naturligt materiale, som indeholder det naturlige lanolin, der er med til at give sofaen et ekstra lag af beskyttelse.

Wool findes i farverne Light Grey, Light Blue, Antracit og Blue.

VELVET

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Velvet sortiment. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Velvet er et blødt, ekstravagant og komfortabelt stof, som lægger sig elegant om sofaens polstring. Velvet har en helt speciel glød og varme og det både indbydende og eksklusive udtryk vil tilføre din sofa lige dét ekstra.

Velvet er 100% polyester, som generelt er et slidstærkt materiale og let at vedligeholde.

Grundet de små fibre i materialet, vil stoffet skifte farve i overfladen, når lyset rammer det fra forskellige retninger. Dette er ikke en fejl, men tilfører blot stoffet karakter.

GRACE

Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Grace et helt særligt stof i vores sortiment, da det er fremstillet af genanvendt polyester lavet af plastikflasker - mere præcist 37 flasker pr meter stof og 370 flasker pr gennemsnitlige sofa.

Grace er også certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Farvepaletten udgøres i Grace i fire farver i sand- og grålige nuancer, der skaber et nordisk, klassisk og rent udtryk.

TERRA

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Terra sortiment. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Terra er et udendørstekstil lanceret til FRIDAY OUTDOOR. Det er et blødt og komfortabelt tekstil med en fint vævet struktur.

Terra findes i farverne Light Sand, Beige, Light Brown, Green, Antracit, Light Blue og Dark Blue.