Levering

Fragtpris på større møbler og sofaer (fastland og brofaste øer, levering til kantsten):

Levering i Danmark, mindre sofa: DKK 499,-
Eks: FLOKK til og med 2 moduler, A CHAIR, A STOOL, Mellizo chaiselong

Levering i Danmark, alm sofa: DKK 699,-
Eks: FLOKK sofaer på 3-4 moduler, A SOFA 215 cm, A SOFA 235 cm, TWIN 230 cm, Mellizo

Levering i Danmark, større sofa: DKK 899,-
Eks: FLOKK sofaer på 5-6 moduler, TWIN 325 cm, KOMMA, Mellizo med tilkøb af Mellizo chaiselong

Levering i Danmark, flere møbler: DKK 999,-
Eks: FLOKK sofaer på 7+ moduler eller flere møbler

Flex levering i Danmark: DKK 0,-
Ved denne fragtløsning adviserer vi dig mindst 48 timer i forvejen om levering i tidsrummet kl. 8-16 eller kl. 12-20. Sofaen leveres inden for max 14 dage efter den er ankommet til vores lager. Kan du ikke modtage levering på det adviserede tidspunkt, vil din omkostningsfrie flex levering gå tabt. Fragten skal så tilkøbes på ny og vi vil sammen aftale en dag og tidsrum for levering, der passer dig.

Venligst henvend dig til os på mail@formela.dk for fragtpris til ikke brofaste øer som eksempelvis Bornholm. 

Ved spørgsmål vedrørende leveringstider, både før og efter køb, kontakt da venligst mail@formela.dk

Ønsker du selv at afhente din sofa kan dette ske fra vores lager Refshalevej 167F i København onsdage mellem kl 14.00 og 15.00. Bemærk at evt. afhentning kun kan ske efter forudgående bekræftet aftale med vores showrooms. Bemærk at du skal medbringe en kopi af din ordre for at få sofaen udleveret.

Vigtigt:

Leverering af møbel/sofa sker så tæt på din gadedør som muligt - typisk til kantstenen. Chaufføren tilbyder IKKE ind- / og opbæring. Vi anbefaler, at der er mindst to personer på adressen i forbindelse med levering af større møbler eller sofaer.

Formel A oplyser altid prisen for fragt før, du endeligt godkender en bestilling. Ligeledes vil beløbet for fragt blive opkrævet på din faktura i forbindelse med din bestilling.

Fragtpriserne gælder kun for fastland og brofaste øer. Ved levering til ikke-brofaste øer bedes du kontakte os angående fragtomkostning, leveringstidspunkt og leveringsmåde.

Såfremt ingen træffes hjemme på adressen på leveringstidspunktet, og der ikke står anført evt. leveringssted (garage, udhus eller lign.) på fakturaen, vil varen blive returneret til Formel A. De vil da skulle påregne, at der vil blive afkrævet en ny fragt omkostning, inden anden/ny udkørsel.