Om os

Vi åbnede dørene til vores første Formel A showroom i hjertet af København tilbage i 2012. 

I dag kan vi byde jer velkommen i vores flagship store på Esplanaden 1 i København K og i vores showrooms på Nørregade 40 i Aarhus og på Rosa-Luxemburg-Strasse 22 i Berlin.

I Formel A skaber vi møbler i samarbejde med talentfulde danske designere og arkitekter, som alle deler en passion for innovativt og inspireret møbeldesign, der konstant søger at udfordre mulighederne indenfor både udtryk og funktion. Dét der forbinder vores designs er visionen om at koble det imaginære og innovative med det praktiske i skabelsen af møblets form og funktion. Dette resulterer i design, der udfordrer vores æstetiske opfattelse og inspirerer os via simple geometrier skabt af hænder og tankesæt, som er konstant søgende og eksperimenterende med en historie at fortælle.

Vi tager del i design processen sammen med vores design team, vi overværer vores produktion her i EU hvor alle møbler er lavet i hånden og så finder vi stor stolthed i at kunne præsentere vores designs i vores egne showrooms, som er refleksioner af vores farverige og passioneret æstetiske sind.

Med vores nære hands-on tilgang til design processen, produktionen og den måde, hvorpå vi præsenterer vores designs muliggøres udførelsen af et design sortiment og et showroom univers som i sig selv konstituerer essensen i og visionen for vores brand. 

Vi tror på den unikke detalje, som giver møblet sin identitet og som er det, der gang på gang vil drage os. Vi tror på det unikke danske design, hvor rene linjer i både møblets form, funktion og æstetik skaber funktionelt design med uendelige muligheder, der blot konstituerer vores idé om hjemmet som et udtryk for, hvem vi er og - ikke mindst - gerne vil være.

Vi håber at kunne inspirere dig.