Grace

Herunder kan du se de farver, som findes i vores Grace sortiment, som lige nu er muligt at vælge til vores FRIDAY sofa. Ønsker du at få tilsendt gratis stofprøver, bestiller du blot disse (max fem stk) online.

Grace et helt særligt stof i vores sortiment, da det er fremstillet af genanvendt polyester lavet af plastikflasker - mere præcist 37 flasker pr meter stof og 370 flasker pr gennemsnitlige sofa. Grace er også certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Farvepaletten udgøres i Grace i fire farver i sand- og grålige nuancer, der skaber et nordisk, klassisk og rent udtryk.

 

Materiale

100 % polyester

Martindale: 35.000

Lysægthed: 4-5

Pilling: 4

 

Vedligeholdelse

Til vedligeholdelse anbefales jævnlig støvsugning med møbelbørste. Børst altid i retning med stoffets tekstur og gnid ikke for hårdt.

Stoffet kan med fordel imprægneres ved modtagelse af sofaen. Som ved de fleste af vores stoffer, gælder det, at du ved pletfjerning eller anden pleje og rengøring skal passe på med at gnide for meget på stoffet, da det kan fremtvinge pilling eller misfarvning.

Grace er produceret med Easy Clean technology som gør, at det er et meget nemt tekstil at rengøre og de fleste pletter vil derfor kunne fjernes blot med vand og lidt gennemsigtigt sulfo.

Vores anbefaling

Som tommelfingerregel vil møbler i stoffer af kunstfibre og lyse farver falme mindst i direkte sollys. Er du derfor på udkig efter en sofa, der skal placeres et sted med meget direkte sollys, vil vi anbefale polyester fremfor stoffer af naturfibre. Vælg desuden stof med en lysægthed over 4.

Slidstyrken på vores sortiment af stoffer varierer fra 25.000 og op til 100.000 martindale.

Ved hård slitage bør slidstyrken ligge over 20.000, men ved normal daglig brug anbefales en slidstyrke på minimum 10.000.