Vilkår og betingelser – Formel A
Cart 0

Vilkår og betingelser

Handels- og leveringsbetingelser

Ved køb på formelashop.dk accepterer du automatisk de gældende handelsbetingelser.

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.

Vi bestræber os altid på at afsende varerne hurtigst muligt, og som oftest afsendes varerne inden for 1-4 dage efter registrering af ordre og betaling. Herudover skal der påregnes ekspeditions- og leveringstid fra speditøren.

Du kan også vælge at afhente din vare hos os i vores butik på Istedgade 56C, 1650 København V. Vær blot opmærksom på, at der også her kan forekomme leveringstid.

 

Fortrydelsesret

Skulle du mod forventning fortryde dit køb, har du hos Formel A Shop 14 dages fortrydelsesret, som træder i kraft den dag, du modtager varen. Inden de 14 dages fortrydelsesfrist er udløbet, skal du have underrettet os om fortrydelsen af købet. Denne melding skal ske via mail.

Når vi har modtaget og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt tilbagebetale beløbet eller ombytte varen, hvis dette skulle være ønsket. Der pålægges ingen gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Skulle du vælge at anvende din fortrydelsesret, tilbagebetaler vi det fulde beløb for den købte vare. I forbindelse med returnering af varen, kræver vi dog, at eventuelle forsendelsesomkostninger bliver dækket af kunden selv.

Vi er ikke ansvarlige for den returnerede vare, før denne er modtaget, hvorfor vi anbefaler at sende varen forsikret.

Hvis du ved modtagelse af varen skulle opdage en fejl på produktet, eller produktet ikke matcher din ordre, bedes du rette henvendelse til MAIL.

Vi forbeholder os retten til at vurdere en eventuel værdiforringelse af produktet, hvis pågældende returvare skulle være taget i brug.

 

Reklamationsret

Alle varer du køber hos formelashop.dk er omfattet af købelovens 2 års reklamationsret.

Ønsker du at reklamere på en vare, opfordrer vi dig til at kontakte os på mail.

Når vi har modtaget din reklamation med billemateriale, søger vi at behandle denne hurtigst muligt. Ud fra dine tilsendte billeder, vil vi vurdere, hvorvidt reklamationen er baseret på en produktions- eller materialefejl, eller om den eventuelt skyldes almindelig slitage. Vurderer vi, at reklamationen er berettiget, vil vi fremgangsproceduren oftest være, at vi søger at levere erstatningsdele, reparation eller ombytning.

Vi forbeholder os retten til at vurdere en eventuel værdiforringelse af produktet, hvis pågældende vare skulle være taget i brug. Reklamationsretten bortfalder ved slidtage eller manglende eller forkert vedligeholdelse.

Vi søger altid at afhjælpe din uheldige situation på den mest gnidnings- og smertefri måde, så vi beder dig om at have tålmodighed, således vi kan finde den mest optimale løsning for alle parter.

Skulle garantien på varen være udløbet, eller er uheldet med varen selvforskyldt, er du også altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at afhjælpe problemet til den lavest mulige omkostning for dig.

 

Vores priser

Alle priser på formelashop.dk er angivet i danske kroner (dkk) og er inklusiv 25 procent i moms. I forbindelse med online handel, overstiger transaktionsgebyrerne ikke de PBS fastsatte gebyrer. Det er ikke muligt at gennemføre en handel uden at acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Vi opfordrer dig til at gennemlæse vores vilkår og gøre dig bekendt med de gældende forpligtelser og rettigheder. Du har mulighed for at gennemse din ordre og dine oplysninger, inden du accepterer dit køb. Betaling foregår ved de oplyste kreditkort eller via bankoverførsel. Vi forbeholder os retten til at ændre vores priser uden forudgående varsel.