Vi søger to nye kollegaer!

Vi søger en Showroom Assistent i Formel A Aarhus!

Hvis du er designinteresseret, brænder for salg og at skabe gode kunderelationer, kan arbejde selvstændigt og kan lide at have mange bolde i luften på én gang - så hører vi meget gerne fra dig.

Som Showroom Assistent i Formel A Aarhus har du det overordnede ansvar for driften af vores showroom og din vigtigste opgave er at yde en god service overfor vores kunder både telefonisk, på mail og på vores SoMe kanaler samt overfor de kunder, der besøger vores showroom. Du kommer ligeledes til at samarbejde om forskellige opgaver med vores Showroom Manager i Formel A København.

Vi forestiller os, at du har en arbejdsuge fra mandag til fredag fra kl. 11-18 samt hver 3. lørdag fra kl. 11-16, men at du iøvrigt er fleksibel i forhold til spidsbelastningsperioder o. lign. 

Ansøgningsfrist: 15/8

Vi afholder løbende samtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Dato for tiltrædelse: 1/9

Løn: efter aftale.

Ansøgning og CV sendes til adm@formela.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til ovenstående mail.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen!

 

Vi søger en Showroom Manager i Formel A Berlin!

Hvis du er designinteresseret, brænder for salg og at skabe gode kunderelationer, kan arbejde selvstændigt og kan lide at have mange bolde i luften på én gang - så er du måske den, vi leder efter.

Som Showroom Manager har du det overordnede ansvar for den daglige drift af vores showroom i Berlin og for alle kundehenvendelser, både telefonisk, på mail, på vores SoMe kanaler samt de kunder, der besøger vores showroom. Du samarbejder ligeledes om forskellige opgaver med teamet i Danmark. 

Vi søger en dansk- og engelsk talende kollega. Kan du tysk, er det kun et plus, men ikke afgørende.

Vi forestiller os, at du har en arbejdsuge fra mandag til fredag samt hver tredje lørdag kl. 12-19, men er fleksibel i spidsbelastningsperioder o. lign. 

Dato for tiltrædelse og løn: efter aftale. 

OBS: Vi afholder løbende samtaler, så kontakt os gerne hurtigst muligt.

Ansøgning og CV sendes til adm@formela.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at skrive til ovenstående mail. 

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen!