Black Friday i Formel A

Black Friday er allerede blevet en tradition i Formel A og derfor er i år heller ingen undtagelse. Black Friday er dagen i november, hvor du i Formel A kan lade dine vildeste sofadrømme gå i opfyldelse. 

Drømmer du om en ny sofa, hvor kvalitet og komfort blandet med funktionalitet og utallige valgmuligheder er i højsædet? Så er Black Friday dagen, hvor du kan lade dig inspirere og forføre - og forny dit hjem med vores designs til Black Friday priser. 

Alle vores møbler er dansk design af Sigurd Larsen og Amanda Lilholt og så er de produceret inden for EU.

Hver dag står vi klar i vores showrooms for at vejlede dig i materialer, farver, modeller og udformning, og Black Friday er selvfølgelig ingen undtagelse. Dagen lang vil vi være klar til at møde dig i vores showrooms i Århus, København og Berlin for at vejlede dig i vores Black Friday tilbud og hvilke spørgsmål du ellers måtte have om vores designs.

Så elsker du ligesom os dansk design, så glæd dig til Black Friday den 29. november. Vi er netop nu i gang med at forberede denne sidste fredag i november, så vi sikrer vores designelskende kunder en række særlige tilbud.

Har du svært ved at vente til kaldenderbladet viser den 29. november, kan du selvfølgelig året rundt erhverve dig dine yndlingsdesigns eller blot lade boligdrømmene vandre på formela.dk eller på @formela.dk på Instagram og Facebook.

 

Tilmeld dig allerede nu vores nyhedsbrev her nedenunder for at holde dig opdateret om Black Friday i Formel A.