Black Friday i Formel A

BLACK FRIDAY & BLACK WEEK I FORMEL A

 

Black Friday er allerede blevet en tradition i Formel A og derfor er i år heller ingen undtagelse. Black Friday falder i år den 27. november og er dagen, hvor du kan lade dine vildeste sofadrømme gå i opfyldelse. 

Drømmer du om en ny sofa, hvor kvalitet og komfort blandet med funktionalitet og utallige valgmuligheder er i højsædet? Så er Black Friday dagen, hvor du kan lade dig inspirere og forføre - og forny dit hjem med vores designs til Black Friday priser. 

Alle vores møbler er dansk design af Sigurd Larsen, Amanda Lilholt og Amalie Rafn Mogensen og så er de produceret inden for EU. 

Hver dag står vi klar i vores showrooms for at vejlede dig i materialer, farver, modeller og udformning, og Black Friday er selvfølgelig ingen undtagelse. Dagen lang vil vi være klar til at møde dig i vores showrooms i Århus, København og Berlin for at vejlede dig i vores Black Friday tilbud og hvilke spørgsmål du ellers måtte have om vores designs. 

Vi er netop nu i gang med at forberede denne sidste fredag i november, så vi sikrer designelskere som os selv en række særlige tilbud. 

 

Tilmeld dig allerede nu vores nyhedsbrev her for at holde dig opdateret om Black Friday og Black Week i Formel A.